FaR

Fysisk aktivitet på Recept

Ujjayi är stolta FaR aktivitetsarrangörer

 

 FaR-aktiviteter

Mindfulnessgrupp MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction)

Info: MBSR är en 8 v lång kurs där vi ses i grupp en gång i veckan och du som deltagare övar själv hemma med olika mindfulnessövningar, såsom meditation, yoga och kroppsscanning. Läs mer under MBSR flik.

Plats:  Din Balans Yogastudio, Gränsgatan 22D, Eskilstuna.

Pris: Du som har FaR får 20% rabatt på utbildningen, ord 4500:- med FaR 3600:-

När: Nästa kurs startar 28/3- 2019.

Tid: Torsdagar 17:15-19:15

 

Mindfulness Yoga 

Info: Mindfulnessyoga är en lugn inkännande medi-yoga inspirerad yogaform där andetaget är vår vägvisare. Passar alla nivåer och kräver inga förkunskaper.

Plats: Din Balans Yogastudio, Gränsgatan 22D, Eskilstuna. (halvtrappa upp)

Tid: Hör av dig för aktuella klasser, kan även ges till hela grupper efter era behov.

Pris:  Första gången får du prova gratis, därefter ger vi 10% rabatt på ord pris på klippkort/drop-in.

Vid intresse om träning yoga/mindfulness eller gruppaktiviteter med inriktning på tex mer fysisk yoga vänligen kontakta oss så kan vi skräddarsy en lösning.

 

FaR Ledare: 

Camilla Strandmark, leg specialistsjuksköterska, Mindfulness lärare (MBSR), Medicinsk Akupunktör och certifierad Yoga lärare är grundare av Ujjayi (ujjayi.se, mbsrsweden.se. och medicinskakupunktur.se).

Camilla har många års erfarenhet, hon är vidareutbildad distriktssköterska samt inom intensivvård, anestesi och ambulanssjukvård. Hon är utbildad MBSR lärare, Medicinsk Akupunktör och yogalärare. Hon har utövat meditation, yoga och mindfulnessträning under många års tid.

Till dig som fått Fysisk aktivitet på recept (FaR®)

 Visa gärna upp ditt FaR-aktivitetskort  till vår personal. (vi efterfrågar det för att få kunskap om FaR-konceptet fungerar väl). Innan träningsstart får du som FaR-motionär ett inledande samtal med en av våra utbildade FaR-ledare. Deltagande i aktiveter sker på eget ansvar och kostnader ingår inte i högkostnadsskyddet för sjukvård.

Kontakta oss via formuläret nedan så hör vi av oss.♥

Kontakt