Skip to content

Mediyoga – Nu som minikurs på 4 tillfällen Online!

Boka tid

MediYoga Minikurs Online – 4 tisdagar 18:00-19:00 med start 13/4🧘🏽‍♀️

MediYoga Minikurs Online

– 4 tillfällen á 60 minuter

MediYoga är en terapeutisk yogaform, en helhetsträning med fokus på fysiskt, mentalt och emotionellt välbefinnande. MediYoga sammanbinder de gamla yogiska redskapen med den moderna vetenskapen.

Genom mjuka enkla rörelser, andningsövningar, djupavslappning, mantran och meditation aktiverar MediYoga kroppens självläkande system. Den medvetna andningen går som en röd tråd genom alla yogapass, övningarna anpassas efter din förmåga just för stunden. De flesta övningarna går att göra både på yogamatta och på stol.

Kursen passar dig som önskar få mer utrymme till att landa i dig själv och få ökad kontakt med dig själv. Övningarna är långsamma och inkännande, utan krav eller prestation.

Forskning har visat att MediYoga har god effekt på bland annat stress, rygg-, hjärt- och sömnproblem, högt blodtryck, oro och ångest.

Oavsett om du är frisk eller sjuk kan du ha stor nytta och glädje av denna yogaform, som hjälper dig att skapa ökad hälsa, harmoni och balans i din vardag.

❤️MediYoga Minikurs Online – 4 tillfällen á 60 minuter❤️

Lärare: Camilla Strandmark, yogalärare, mindfulnesslärare och specialistsjuksköterska.

– 13/4 18:00-19:00
– 20/4 18:00-19:00
– 27/4 18:00-19:00
– 4/5 18:00-19:00

👉Just nu 499:-

Boka: ​http://ujjayi.bokadirekt.se

Varmt Välkommen!

 
 

Boka tid

Kontakt

Använd formuläret nedan om du vill göra en intresseanmälan (ej bindande) eller om du har frågor eller funderingar, så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

antonika-chanel-zTgFtM6M9Gs-unsplash
yoga for cancer holdig hands unsplash
Ditt namn *
Din e-postadress *
Ärende *
Meddelande *